29 November, 2022

IMG_6285.jpg


De Meet & greet op 24 november in de Cultuurkoepel te Heiloo was een gezellig samenzijn. De Netwerkorganisatie regio Alkmaar organiseerde deze avond om gezamenlijk - op feestelijke wijze - de nieuwe contracten 2023-2030 (2033) in te luiden.

Margriet Zondervan - manager van de Netwerkorganisatie regio Alkmaar - opende de avond en gaf het stokje door aan wethouders Gerard Rep en Antoine Tromp. Zij deelden hun visie op de toekomst van de jeugdhulp. Vervolgens was het tijd voor een luchtige quiz waarbij flink gelachen werd.

De afsluiter van de avond was Robin van Galen, ex-bondscoach waterpolo. Hij deelde op inspirerende wijze hoogtepunten uit zijn carrière en vertelde hoe teamwork een rol kan spelen bij het behalen van succes. Hij had de gouden medaille mee die hij met zijn waterpolo-vrouwen in 2008 veroverde op de Olympische Spelen. Alle aanwezigen konden de gouden medaille even in de handen houden, toch best bijzonder. Na het gezamenlijk proosten en napraten, kreeg iedereen zijn boek 'Dilemma's van een topcoach' mee naar huis. 

Voor een ieder die aanwezig was: bedankt voor jullie komst! Wat beelden van de avond, zijn te zien in dit filmpje op Youtube.